« terug naar vorige pagina

Jan 2023, Nieuwe huisartsenpraktijk in Twello

 

20.01.2023

In de eerste plaats feliciteren we Serap en Maside Demir met hun eigen huisartsenpraktijk! Met ingang van 1 april 2023 starten Serap Demir en Maside Demir met hun eigen huisartsenpraktijk in het Medisch Centrum in Twello. Voor velen van u zijn ze wellicht al een bekend gezicht aangezien ze al geruime tijd bij ons in de praktijk werkzaam zijn als huisarts.

De praktijk van huisartsenpraktijk Scholte is momenteel te groot, we hebben ruim 5100patiënten. Deze week ontvangen alle patiënten een brief betreffende een keuze mogelijkheid voor de praktijk van dr. Scholte en dr. Scholte-Talsma of de praktijk van dr. Serap Demir en dr. Maside Demir.  Wanneer u buiten het postcode gebied woont ontvangt u tevens een brief met het verzoek om u in te schrijven bij een huisarts bij u in de buurt. Wanneer dit gelukt is vragen we u ons hiervan op de hoogte te stellen zodat we uw dossier kun overdragen aan de nieuwe huisarts.

Wilt u voor 1 februari 2023 uw keuze graag per mail ( inschrijvingscholte.demir@hcdo.nl ) doorgeven of het antwoordstrookje volledig ingevuld inleveren/opsturen naar de praktijk.

De brief welke per post is verstuurd treft u onder de optie ‘lees meer’ nogmaals aan.

 

Inschrijving Huisartsenpraktijk Scholte / Demir