« terug naar vorige pagina

Griepvaccinatie 2022

13.10.2022

Wanneer u in aanmerking komt voor de griepspuit dan ontvangt u hiervoor per post een uitnodiging. Op woensdagmiddag 9 November  kunt u de griepspuit komen halen, het tijdstip wanneer u kunt komen staat in uw uitnodiging vermeld.
Locatie: sportcafe van sporthal Jachtlust, Jachtlustplein 5 in Twello.

Neemt u de uitnodiging mee wanneer u de griepspuit komt halen. De uitnodigingen worden in de week van 11 oktober tm 18 oktober  verstuurd.
Mocht u  geen uitnodiging hebben ontvangen en wel in aanmerking komen voor de griepspuit wilt u dan contact opnemen met de assistente.

Wanneer u geboren bent tussen 01.01.1953 en 31.12.1956 komt u ook in aanmerking voor een pneumokokken vaccinatie, de uitnodiging hiervoor ontvangt u gelijktijdig met de uitnodiging voor de griepvaccinatie. Wanneer u eerder heeft aangegeven geen griepvaccinatie te willen kan het zijn dat u wel een uitnodiging heeft ontvangen voor de pneumokokken vaccinatie.

Moet er een bepaalde tijd tussen de covidvaccinatie en de griepvaccinatie e/o pneumokokkenvaccinatie zitten?

Het kan geen kwaad om in korte tijd of gelijktijdig deze vaccinatie’s te krijgen, ons afweersysteem kan op meerdere vaccins tegelijk reageren.

 

Voor meer informatie over de griepvaccinatie kunt u de volgende websites raadplegen:                               https://www.rivm.nl/griep-griepprik 

                                                                                                                                                                                             https://www.thuisarts.nl/griep/ik-wil-griep-voorkomen-griepprik

 

Voor meer informatie over de pneumokokkenvaccinatie kunt u de volgende websites raadplegen             https://www.rivm.nl/pneumokokken/pneumokokkenprik

                                                                                                                                                                                            https://www.thuisarts.nl/prik-tegen-pneumokokken