« terug naar vorige pagina

Covid vaccinatie door de huisarts

Vanaf volgende week gaan de huisartsen in Twello en Terwolde  patiënten vaccineren. Patiënten welke geboren zijn in 1956 of 1957, patiënten met een BMI >40, of thuiswonende patiënten met het syndroom van Down (19jaar en ouder) komen op dit moment, in aanmerking voor de vaccinatie. Wanneer u geboren bent in 1956 of 1957 krijgt u deze week de uitnodiging per post thuis gestuurd. Heeft u een BMI van 40 of hoger dan kunt u zich aanmelden voor de covid vaccinatie, u ontvangt dan van de huisarts een uitnodiging.

Wanneer u de vaccinatie komt halen dan vragen we de  uw uitnodiging mee te nemen, tevens vragen we u de gezondheidsverklaring welke u samen met de uitnodiging heeft ontvangen, volledig in te vullen en ook deze neemt u mee wanneer u de vaccinatie komt halen. 

U heeft geen keuze in het merk vaccin. We krijgen de covid vaccinaties van Astra Zeneca geleverd. Een 2e vaccinatie zal begin juni worden gegeven, hier krijgt u tzt een uitnodiging voor.

Wilt u op het in de uitnodiging vermelde tijdstip komen!  Kom niet eerder of later dit in verband met dat we 15 patiënten tegelijkertijd kunnen vaccineren en u na de vaccinatie 15 minuten moet wachten. 

Heeft u vragen dan kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente, tel 0571-271555 optie 3.